lørdag 26. mars 2011

Snø, og snø, og snø, og snø.....

Det har snødd de siste dagene. Så til de grader at nå har vi problem med plassering av den. Verandaer, balkonger og garasjetak må måkes, og nå har vi et plasseringsproblem. Fredag ettermiddag og kveld holdt jeg på mellom 2 og 3 timer, og i dag ca 4,5 timer. Kroppen kjennes sånn høvelig mørbanka ut nu.

Veien her var ferdig måket da jeg tok kveld fredag.


Naboenes bilder hadde fått ny fasong i løpet av natta.

Stuevinduet vårt en fredagskveld i slutten av mars.

Slik så det ut fredag ettermiddag før jeg måket.
Lørdag morgen var det like mye snø igjen.

Utemøblene her var måket fredag, og for tre dager siden var terassebordene her fri for is og snø.


6 kommentarer:

 1. Flott dokumentar av været. Vi er langt mot nord sjø. Har aldri fått så mange arter av fugler hvis det ikke hadde vært for snøværet i dag. Så noe kan en glede seg over da!

  SvarSlett
 2. Å fyttiy katta, jeg er GLAD jeg er fraflytta ankenes/nordnorge boer. Slter nok med høsten store deler av året her, men den blir jo bleknet i forhold. Det er liksom ikke nÅ ma vil ha de mengdene med snø. Til Jul, og Januar er fint,..ellers så.....ikke liten mengde nei. Ville krøpet sammen bak de det kosleige og innbydende plassen under vinduet jeg, lunt, varmt og godt;O) jajajaja, her er det VÅR,...men du får trøste dge med at jeg ikke har fått nytt den denen uka,..men i morgen da da vil og skal jeg ut og høre fuglekvitter og gå en ur på stien,.en bar sti;O) uffa meg,.lykke til med snømåking, syns beint fram synd på dge jeg. en snøfri klem (ikke noe salt i såret her altså, du er jo en allsidig vinterlig kar så all snøen tar du vel m godt humør tenker jeg;O))))

  SvarSlett
 3. Ikke veldig trivelig at det kommer sånne mengder i slutten av mars.
  Flott og interessant bildeserie var det uansett.

  Håper du ikke snør inne i helgen.

  Her på østlande er det strålende sol, vi vasser i smeltevann, men fortsatt er det mye hvitt igjen.

  SvarSlett
 4. Masse snø du har fått ja... hvis det er noen trøst så ser det omtrent likedan ut her hos meg. Men man får ta det med godt humør og en får jo fin trim av snømåkingen :) Fin billedserie! :)

  SvarSlett
 5. Hei

  Ja det laver ned her i Ålesund også. Sikkert siste etappe av snø før våren dette håper jeg. Du får ha lykke til med snømåkinga:) Fin billedserie.

  SvarSlett
 6. God dag, en masse snø, den er vakker.Dette er bildet fra kulden, og så det bør være.Jeg foretrekker våren og varm.Hilsen fra tsjekkisk, Peter.

  SvarSlett