lørdag 26. mars 2011

Gjest nr 3000

Har nettopp registrert at gjest nr 3000 nettopp har vært inne på min fotoblogg. Og det er en eller annen som oppholder seg i Tromsø.
Veldig hyggelig det, likeså at det har vært 14.849 forskjellige sidehenvisninger. Egentlig er tallene litt høyere, før det tok en tid før jeg fikk installert disse tellerne.
Håper selvsagt at folk fortsatt har glede av å stikke innom her, og veldig gjerne også gi ris og ros når det føles for det. :)

2 kommentarer:

  1. Så kjket at du kan se landsdel og da Stein-Evert. jeg frstår ikke helt hvordan,ser bare besøkende etter at jeg regstrertet e teller, emn står ikke somi mange blogger hvor mangeakkurat nå, landsdel etc. vil og ha!!!!;O))))

    Mie talll er og høyere hihimå jo bare si det for jeg tok og lang tid før jeg fattet/fabt teller. Det er jo gøy da , å se at folk beslker bloggen,..ser mange som besøker uten å legge igjen kommntar, men bare at de tar en titt er jo kjempehyggelig;O) Grattis, ikke overrasket, du med dine suverene bilder,..syns det ikke går å få fram tallnne fra dag 1;O) Skulle gjerne riset deg, men desverre, ikke funnet grunn ennå. men komme rom grunnen dukker opp, hahaha, men ros derimot er den enkleste ting i verden! Og me din allsidighet er det enda lettere! Stå på min venn! Gleder meg nå til din Glede;O))) a hug from vest;O)

    SvarSlett
  2. Har ike drukket annet enn pepsi Max, men eh, skulle kanksje tro det utfra skrivefeilenen over, hahahaha;O) always in a hurry!

    SvarSlett