mandag 28. januar 2013

23 grader minus og måneskinn

Brukte søndagskvelden til å dra ute på jakt etter nordlys. Nordlysvarslet var rimelig sterkt, så det lovet godt med tanke på nordlysbilder. Den tida jeg var ute var det imildertid lite av det. Men fullmåne og forholdsvis ny snø gjorde susen allikevel. 3-4 lag med ull på kroppen gjorde underverker i mange minusgrader og vind. Og noen bilder blei det også.


8 kommentarer:

 1. Dette var veldig vakker Stein Evert!!Best blogg innlegget jeg har sett i dag!Ser ut som Rondane nesten.Flott med det nordlyset og fjellene og spor i snøen!!Bravo!))

  SvarSlett
 2. Kjempeheldig du som har sånn rik tilgang på nordlys, eller mer enn her i midt Norge i alle fall, jeg drømmer meg helt bort i bildene Stein-Evert... Ditt 3. og det nest siste her var virkelig vinnerbilder spør du meg!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker for hyggelig kommentar. Det er en del nordlys, men det er det med å være tilstede når det skjer. Ofte så er det voldsom aktivitet bare noen sekunder, andre ganger varer det mye lengre. En liten tålmodighetsprøve å få med seg godt og sterkt nordlys. Kvelden disse bildan blei tatt var det svakt. Men desto sterkere månelys.

   Slett