lørdag 19. januar 2013

Gammel tidtrøyte og trearbeid

Foto har jeg drevet med i mange mange år. I den analoge tidsalderen ble det tid til annet også, dreiv aktivt med trearbeid, har holdt kurs i trearbeid på et asylmottak for mannlige beboere, og det ble tid til tegning og akvarell også. Bildene her er av trearbeider fra min hånd fra en god del år tilbake. Trekoppene er imidlertid ikke mer enn et par år gammel, og laget av einer og rogn.
Etter at den digitale verdenen har nådd oss har det jo tatt fullstendig av med foto. Kanskje jeg skulle fordele tida på flere av mine hobbyer. Eller rettere sagt vekke noen av den til live igjen......

Noen av produktene har vært i bruk, og bærer preg av det.
6 kommentarer:

 1. Kjemppefine!!!Artig og ha med seg på tur!!Jeg har fått en sånn i gave :)

  Artigt att du har drivet med treskjæring..Da vet du vel alt om akantuser og slikt!!))))
  Jeg for min del har hatt min tid som smed ;)
  Ønsker deg en god helg!!Fine bilder!!))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar.
   Det jeg har drevet med av trearbeid er mer i den stilen som bildene viser. Tradisjonell treskjæring har jeg ikke erfaring med. Derimot mer å få noe ut av det emnet jeg tilgjengelig.

   Slett
 2. det er en flott hobby kan jeg tenke meg. ja det er sant at det ha tatt fullstendig av med foto. det er egentlig ikke foto mer den digitale mørkerom som ta så mye tid.
  hilsen dirk

  SvarSlett
 3. Heh heh heh..enig med Dirk!!Kan jo bli helt overvelmet av alle disse vakre bildenen overalt..jajaj..tror eg tar meg en pause eg..lese en bok og gå på tur!Det er tingen det:)

  SvarSlett