søndag 2. januar 2011

Fettjevndøgn

Fettjevndøgn........jeg var på sesongens første skitur i kveld, i lysløypa. Fikk bekrefta det jeg ser i speilet om dagan. Dårlig form, tung astmapust, utrente muskler, og i tillegg dugget brillene. Men det var fin temperatur og 1 cm nysnø i nypreparerte løyper. Men kiloene, de har jeg til gangs. Og de merket jeg.

Så hadde det seg sånn at jeg hadde en telefonsamtale med en kollega, mest som unnskylding på enden av løypa for å få igjen pusten og sikten. Han fortalte at ifølge kona hans så var det "fettjevndøgn" i dag. Det har jeg aldri hørt om før, men det betyr at badevekta skal stilles 5 kg tilbake.........
I pur og rein glede skyndet jeg meg hjemover, og jeg var så glad at jeg måtte filme en liten del av unnabakkene mens jeg sto på ski nedover. På det meste var jeg nok oppi 75 - 80 km  i timen,  bare en liten stund altså, men det kommer godt frem på videoen.
Ha ei fortreffelig og god ny arbeidsuke, med tilbakestilt badevekt!!!


6 kommentarer:

 1. Herlig, fettjevndøgn, eg ler :)
  Ja, får stille badevekta 5 kg.tilbake her og trur eg eller det letteste er å ikke gå opp den der greia :) Kjenne det i mellomgulvet, i fronten.
  Ja, ja du fikk nå rent av deg litt du da, artig.

  SvarSlett
 2. Smart :) I morgen, i morgen, men ikkje i dag...
  Ha ei fin ny uke Stein Evert:)

  SvarSlett
 3. morsomt innlegg, ha spist det siste marsipan gris i dag da kommer fettjevddøgn riktig :-)

  SvarSlett
 4. Godt Nytt År kjekken :-) og når en ser en video som her, får en lyst til å ut på ski pronte. Ser jo så arti ut at det kribler i meg som fortsatt har den liggende med klister fra sist år.
  Men fettjevndøgn? he he ja ja vi trenger vel det flere av oss! men all heder og ære til deg da som faktisk gjær noe med det, det står det respekt av kjære venn.

  Klem fra Anne som nå skal kose seg med de bildene under her hun har gått glipp av!!

  SvarSlett
 5. Kanskje ikke pent å le, men man må få dra på smilebåndet over måten du legger det fram på, herlig ordlegging :) Fettjevndøgn,det har jeg ikke hørt om, lærer stadig noen triks, hehe.

  Godt nytt år :)

  SvarSlett
 6. Mmm, wish I could do this!

  SvarSlett