torsdag 18. november 2010

Sett i hundegården

Har vært i hundegården til en kollega som driver med hundekjøring. Mitt ærend var  å fotografere, å prøve noe nytt.  Det var et artig besøk, og da jeg sto utenfor gjerdet og ventet på at bikkjene skulle roe nysgjerrigheta litt, ja, jeg har aldri følt meg så elsket noen gang. 12-13 voksne bikkjer som bjeffer og logrer og snuser og står på to mot gjerdet og porten der jeg sto,......er det rart at jeg ventet det litt av før jeg gikk inn i hundegården???
Trine, eieren sjøl, driver aktivt med hundekjøring. Har kommet hjem med medaljer i sølv og bronsje fra NM, vi venter bare på gullmedaljen!! Norsk som hun er så har hun imidlertid satt svenskene på plass, gull i svensk mesterskap.

For hundeinteresserte, så har hun egen hjemmeside:

www.happyteam.no/


6 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte, fartsfulle og herlige bilder.
  Disse likte jeg godt

  SvarSlett
 2. For noen utrolige fartsfylte bilder! Wow sier jeg bare! Well done and then some!
  Ha en fortreffelig helg, line;O)

  SvarSlett
 3. Herlige hundebilder Stein Evert. Blir nesten litt misunnelig på deg som var så heldig å få treffe disse flotte hundene:)
  Riktig god helg til deg og dine:)

  SvarSlett
 4. Wooow!!! Dødsbra!!! Inspirerende!! DIgger det!! :)))

  SvarSlett
 5. Hei

  Fartsfylte bilder. Bilde nr 2 er min favoritt, du har fått frem fin dybde i bildet sammen med god fart i bildet. Godt komponert.

  Geir Jartveit

  SvarSlett
 6. Takk til alle 5 for hyggelige kommentarer.
  Geir: Jeg er enig med det mht bilde nr 2. Det er det bildet jeg selv liker best av disse.
  Skulle gjerne hatt litt mer skarphet på hodet til den nærmeste hunden, men men. Synes kompen og farten i bildet gjør seg så bra at det går greit slik som bildet er. I ettertid ser jeg at et kutt i bunnen hadde gjort seg.
  God helg til dere alle!!

  SvarSlett