mandag 8. november 2010

Efjord i nysnø

Det blei ikke tur i solskinn søndag. Hadde håpet på et lite, og kanskje siste glimt av sola på tre måneder, men den gang ei. Men fin tur blei det allikevel. I nysnø. Fire ganger tråkket jeg igjennom isen på tur over myrene, og sto plutselig til knes i vann og gjørme. Men hva gjør vel det? Rask opp igjen og bare litt våt så var ikke turen over av den grunn. Massevis med fine motiver på turen, og her er et lite utvalg.
9 kommentarer:

 1. Pene bilder du deler med oss, ser frem til at vi får litt snø også, ut på skitur i urørt natur dekket av kong vinters hvite snøfnugg.

  SvarSlett
 2. SÅ mye snø du har fått, og jeg har fått vinterdekk på bilen min. Så enten må du sende snø ned til oss, ellers må jeg kjøre nord til dere.. hihi Nydelige vinterbilder du deler her Stein-evert :)

  SvarSlett
 3. Takk til alle tre.
  Anne du får komme nordover, så kan vi kjøre nedover med deg til jul, vi skal feire jul hos Marius og Maria. Blir ikke så veldig langt opphold, skal nedover den 23. og så drar vi norover 28. des.

  SvarSlett
 4. Litt fint også på en måte :-) vinteren byr jo på et fantastisk lys da, ingen tvil om det nei. Fine motiver du her har fanget, så veldig plaster påsåret fikk du da selv om bena sikkert ble litt kalde, men jeg har hørt, kamfer...

  SvarSlett
 5. Så nå er det full vinter hos deg skjønner jeg.
  Flotte motiver der den blåfargen er så fin mot snøens toner.

  SvarSlett
 6. Vilka otroligt vackra vyer, så fint:)

  Ha en riktigt trevlig helg!
  /Maria

  SvarSlett
 7. Takk til dere alle for hyggelig respons.
  Og god helg!

  SvarSlett