torsdag 14. juli 2011

Pynteblomst

Da det var bryllup her om dagen så ble æ, brudgnomens far, også stasa litt opp. Nydelig blomst i jakkeslaget til dressen. I ettertid har æ tatt bilda av den, og leka mæ litt mens regndråpan utfor huset krangler innbyrdes om å nå bakken først.





5 kommentarer:

 1. ...traigo
  sangre
  de
  la
  tarde
  herida
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION
  STEIN

  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...




  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE STAR WARS, CARROS DE FUEGO, MEMORIAS DE AFRICA , CHAPLIN MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

  José
  Ramón...

  SvarSlett
 2. Nydelig fotografert og etterbehandlet :)

  SvarSlett
 3. Nemmen næ :-) først bare må en da få gratulere med de nygifte, stas da gitt. Ordentlig flotte var dem og jammen klarte de da å finne en dag med godvær å gifte seg på å, nei måtte det gå dem godt her i livet :-)

  Du er min solstråle du og alltid når jeg leser ord fra deg blir jeg så glad så glad, hadde verden bestått av mannfolk som deg Stein-Evert, ja da hadde verden jammen vært en trivelig plass for så mange kvinner.

  Kom da sommer til meg også etterhvert, tja, ikke ferie riktig ennå, men sol og varme, faktisk vært den flotte dagen i dag, og nå blogges det jammen fra verandan her mens jeg nyter den varme gode klem fra deg.

  Må nesten le, for den med kamera, ja, den kjeder vel seg sjelden, her har du jo fanget de lekreste bilder selv om regnværet herjer. Selv forøker jeg komme meg ut nå på litt andre tider enn før. Som kjent ikke det flotte fotolyset når en vanligvis går på tur sånn midt i dagen, så da bare må man fosøke noen omveltninger. Morgenfugl uansett jeg, så skitt det samme.

  Håper du koser deg gjennomhelga du også, nyter livet og levet i nuet.

  Varm klem tilbake, helt klart å det ja.

  SvarSlett