onsdag 4. mai 2011

X52 - Egg - "Egg og egg, fru Blom..."

Skulle hatt bilde èunder tema "Egg" for et par-tre uker siden. Har ikke helt vært i det kreative hjørnet, og normalobjektivet mitt har vært på verksted til reppirasjon. Men den egentlige grunnen er mangel på egg. Hadde lekt litt i hodet med en idè, men da det kom til stykket lot det seg ikke gjøre. Man kan jo ikke snu seg bort et øyeblikk før det skjer ting som ikke skulle skje. Her i huset var eggene simpelthen brukt opp. Var kun rester og emballasje igjen. Og dermed ble det ikke noe eggende bilde fra min side. Kjente meg gruelig ergerlig, ideen var jo god. Egentlig var jeg direkte sur, og når jeg ser etter så vises det godt på bildet også.
Ja ja, man får vel jobbe videre. Med de neste oppgavene da.


Andres kreative løsninger finner du under denne linken:

http://www.52uker.org/2011/04/17/1652-egg/ 


9 kommentarer:

 1. Ha ha ha... Ler meg i hel, så utrolig morsom løsning Stein-Evert!!! Men du verden som du har krympet? Husk det er ikke sommer helt enda, må være litt igjen av deg, til sommer kommer for fullt. Eller er det en liten Stein-Evert kylling som nettopp er født, og lengter tilbake til eggeskallet?.... *ler* Ser liksom litt savn i utrykket på deg... eh... kyllingen.... *ler* Kreativt deluxe, dette digget jeg virkelig, flott gjennomført :D

  SvarSlett
 2. Ohoi, jammen ta er du en litt langklekkelig type, he, he, men det var jammen ta meg verd å vente på også du. Starte dagen med dette Stein-Evert, ja da bare MÅ det bli en toppers torsdag da selv om det regner bitte litt her!!

  Ha en superfin dag du også. Godt nå objektiv og du er på plass igjen. Anneklem på vei nordover.

  SvarSlett
 3. Helt toppers, noe så artigt!!

  SvarSlett
 4. Fantastisk og det kuleste jeg har sett av egg noen gang, selv om det bare ble rester. Fikk sangen "en liten stein -Evert i egget lå, banket og banket og banket på. Her er det trangt jeg vil ut og gå....." Som Anne sier, langklekkelig Type men DU og du som det var verdt å vente på den klekkingen. Du så kanskje at jeg hadde kåringer av alle eggene, alle fikk sin egen kåringstittel. Din må bli en blanding av det morsomste, mestkreative, det som defintift er latterligst bokstavelig talt siden jeg ler så jeg rister her,....så du fikk en særegen kåring akkurat som du kommer med en aldeles særegen løsning! Hurra!!!!!;O)))))

  SvarSlett
 5. Dette var jo bare fantastisk morsomt og kreativt! Vi vet jo at det tar lenger til for noen å komme ut av skallet enn andre! Noen er jo til og med voksne før det skjer!=) Dette kan du vel bare legge inn under temaet!??

  SvarSlett
 6. Hehe, så utrolig stilig!!

  SvarSlett
 7. Fantastisk. Ikke vanskelig å like dine selvportretter. Kreative stunts. Topp!!!
  mvh
  Håvard

  SvarSlett
 8. Hehe,,, dette var bra, fantastisk jobb :-)

  SvarSlett