søndag 10. april 2011

Fottur i sludd og tåke.

Ufyselig vær i formiddag, men med gode klær og lyst på tur ut så spiller det ikke så stor rolle. Det ble en fottur opp på Ankenesfjellet etter lysløypa, og da jeg kom hjem så hadde vandringa jammensant tatt tre timer. God knall! :)


10 kommentarer:

 1. For deg er det fortsatt for kaldt for en tur i varme klær, dette ville sannsynligvis ikke umulig. For oss etter de første varme dager, er det også kaldt, sterk vind i ditt område. Bildene er fine. Her vil jeg gjerne noen tok i januar. Vennlig hilsen fra Peter.

  SvarSlett
 2. Fine vinterbilder, og likte 2 og 4 veldig godt.
  Ha ei fin uke.
  Berit.

  SvarSlett
 3. Vinter har vi ja, men jaggu er det nå vakkert også når det blir tatt bilder som disse. Ditt siste her Stein-Evert gikk rett hjem i dette hjerte, og en forsår en bare går og går når en ser slike flotte bilder.

  Å du, tusen millioner takk for alltid koselige kommentarer inn hos meg, du skal vite at alle klemmene nordfra varmer stort selv om dem ennå er litt kalde etter dine turer ut i skog og mark.

  Klem tilbake fra Trøndelag.

  SvarSlett
 4. Må innrømme at jeg er i vårmodus og vinterlei så det holder!!!MEN det glemmer jeg faktisk når jeg sitterog ser disse flotte bildene fra mitt barndoms fjell;O) Hadde ikke trodd jeg kunne tenkt meg snø på et år nå, men akkurat der ville jeg gjerne gått meg en tur, sammen med deg og kamraene;O))) En BRAGD å få meg til å ønske meg en tur i snøen, WELL done Stein.Evert!;O)

  En varm vårklem fra SOL og vår fylte Sandnes;O))) (og på fjellet i påsken blir dte kanksje noen snøbilder på meg og;O)))

  Ønsker deg en suuper uke!;O)

  SvarSlett
 5. Pent,, 1 og 5 favoritter, håper du hadde en fin tur, neste gang kan du jo prøve noe brattere en ankenesfjellet :-)

  SvarSlett
 6. Helt spesielt å fotografere i tåke og sludd, vanskelig syns jeg, men dette mestrer du med stor glans. Flotte bilder, hvor nr 4 ble mitt favorittbilde :)

  SvarSlett
 7. Jaggu meg skikkelig vinter fortsatt hos deg ja. Flotte bilder. Slikt lys gjør seg på foto.
  Mvh
  Håvard

  SvarSlett
 8. He he av kommentaren mistet jeg nesten haken,
  men fikk med ett også lyst til å kle meg naken ;-))

  SvarSlett
 9. Excellent shots!!! Salut!!!

  Francesc

  SvarSlett
 10. Sitter i shorts og nyter et glass med litt rødt i. Langt fra vinter, tåke og snø. Likevel måtte jeg stoppe opp og se litt ekstra på disse bildene, som formidler lys, kraft og natur skjult i tåka. Flott! Ønsker deg en fortsatt fin påske:-)

  SvarSlett