søndag 6. mars 2011

X-52 - Ett bilde i uka- Sanseinntrykk

En oppgave om "Sanseinntrykk", et vidt begrep med mange muligheter for tolkning. 
Jeg har valgt denne løsningen. Det er en tolkning ut fra egne tanker rundt temaet. Hva den innebærer holder jeg for meg sjøl, mine tanker og hva som ligger bak bildet er bare mitt. 
Hva du får ut av bildet er din tolkning, men vil du dele den så hadde det vært hyggelig. :)


Andres bidrag til X/52 - ett bilde i uka kan du se her:

http://www.52uker.org/2011/02/27/952-tema-for-uke-9-sanseinntrykk/

Et par andre varianter jeg jobbet frem:12 kommentarer:

 1. De har stått der i all sin skrud, slik vi mennesker også gjør. Men for å ha skjerpede sanser til livets slutt, må det næring til. For meg viser bildet ditt en slik historie.
  Ellers var det et nydelig bilde. Vakre farger og flott bearbeiding.En stilstudie.

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med Vibeke, Stein-Evert. Bildene er aldeles skjønne. Jeg får følelse av en slags sorg samtidig som jeg ser noe utrolig vakkert. Nydelig tolkning! Samtidig vil jeg få be deg om å lære bort hva du har gjort - dette minner meg litt om etterbehandlingen til Vee Speers - som jeg beundrer. - så se: - bildet ditt ga meg glede og forventninger også =)

  SvarSlett
 3. Enormt Stein-Evert, masevis av tanker i et skrullete hulderhode; forfall, alderdom, the end, tråkka på, ingenting varer evig tomt for hudkrem, ja :-) både humoristiske tanker og tanker som er mye mye mer alvorlig. Toppers gutten!! dette likte jeg svært godt.

  takker også for strålende kometar på mitt bilde, ufortjent positivt for en amatør, men en gjør så godt en kan, så takk nok en gang.

  Litt arti med slike utfordringer i grunn, en må vri litt på hjernecellene, og jeg liker det faktisk.

  Varm klem til deg.

  SvarSlett
 4. Så flott Stein-Evert temabilde, dette var skikkelig nydelig. Og ja, jeg fikk min tolkning her, knyttet til sansene. Og det er at blomster lever visst nok lengre hvis man snakker og pleier de. Gjør man ikke det, ja da dør blomsten :) Kan tolkes mange andre måter også, men det var det som kom først inn i hodet mitt :)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder med nydelige betraktninger bak!! :-)

  SvarSlett
 6. Dette var flott. Sanser var kanskje ikke det første jeg tenkte på, men det samme kan jo sies om flere bidrag denne uken, mitt eget inkludert. Flere sanser kommer likevel til nytte når bildet studeres. Øynene (åpenbart) og hjernen fyller ut resten. Lukten som nesten er borte og den skjøre planten som knapt tåler å bli tatt i.

  Likte bildet veldig godt.

  SvarSlett
 7. En blomst må ha vann for å overleve,.en bukett lever bare så lenge uansett van eller ei. man nyter den i all sin prakt, sanser det vakre med øyet, lukter deilige blomsterdyfter. Så begynner den å forfalle, visne, og det er vemodig og ergelig. ville gjerne hatt den i all sin prakt littegranne lengre. Så er dte bare å innse at den må kastes,.det er fornuftsansen som sier at det ikke er så delikat og pent med en hengende bukett som detter fra hverandre.....umidellbare tanker fra mitt noe feberhete hode. Syns dette var en herlig vri og løsning på uketema og kjempeflott løst! Me like;-)

  SvarSlett
 8. Får følelsen av å være glemt, av å ha vært vakker en dag og plutselig visne bort, uten at noen merker det. Litt som filmstjerner plutselig blir glemt. Fargene og detaljene er virkelig fine! Super

  SvarSlett
 9. Så inderlig vakre bilder, Stein-Evert. Melankolske. Virkelig delikat fotokunst - på grensen til malerkunst. Dette er det som kalles å male med kamera.

  SvarSlett
 10. Vemodig vakkert når blomser visner og kronbladene faller. Bildene var vakre:)

  SvarSlett
 11. Vakkert bilde i delikate farger...der jeg også sanser tristhet.

  SvarSlett