søndag 6. februar 2011

X/52 - Et bilde i uka - "Stillhet"

Mitt bidrag er nok ikke av de mest oppfinnsomme og kreative. Kunne nok ha funnet noe som egnet seg ved å bla i arkivet mitt, men fant ut at jeg skulle ta et egnet bilde da jeg var på skitur i dag. Som tenkt, så gjort!
Samtidig er det vel ikke noe som gir så mye stillhet som nettopp fjellet. Borte fra by og folk, snø, vidder, ikke vind. Bare lyd fra egen pust. Dèt er stillhet det!


7 kommentarer:

 1. Absolutt stillhet her, nydelig.

  SvarSlett
 2. Nydelig hvitt landskap så fredelig og rent. Vakker og deilig løsning på temaet stillhet. Her ser det så stille og fredeligt ut, det hvite mot de få kvistene som kontraster samt buende snøhauger som skiller evigheten /uendeligheten fra snøen,... Stillere enn dette blir det neppe! Et aldeles nydelig uttført oppdrag;O)

  SvarSlett
 3. Skal vi alltid ta et bilde ingen andre har tatt, eller bilder som er oppfinnsomme og kreative hver gang, kan vi bare legge fra oss kamera. Men vil vi formidle noe vakkert, så har du virkelig lykkes her. Dette var fantastisk fint! Nydelige linjer, finstemt og rent.

  SvarSlett
 4. Dette syntes jeg var veldig fint. Ja, det er ikke speislet originalt, men det gjør absolutt ingenting. Liker bruken av linjer i bildet trekker øyene diagonalt fra busk til busk.

  SvarSlett
 5. Tenk å bare slengt seg ned her, helt alene i snøen, oppe på fjellet og nyte stillheten. Flott bidrag Stein-Evert :-)

  SvarSlett
 6. Virkelig stillhet. Delikat bilde. Fint observert og bra gjennomført.

  SvarSlett
 7. Det endeløse hvite er utrolig flott symbolikk for stillhet. Veldig fredfult bilde!

  SvarSlett