søndag 27. februar 2011

Moloen

Moloen på Ankenes siste søndag i februar. 
Uten isbroddeer var det med helsa og fotoutstyret  på prøve.

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder som gjenspeiler isholka ja. Stilig det bildet med fyrlykta der skyene gjør at bildet får en ekstra dimensjon. Utrolig dybde det ble i bildet. Ha en riktig god uke.

  SvarSlett
 2. Kor vakkert, og itj så my snø heller:)
  Ha ei fin uke:)
  Berit.

  SvarSlett
 3. Å nydelig dybdebilder, lange strekninger med is og det siste bildet er som å se inn i uendeligheten. Meget flott innlegg!

  Ha en aldels fin Søndag, gled deg til ukes oppdraget som jeg tror kommer til å by på utfordringer, og så til slutt en klem;O)

  SvarSlett
 4. Så inderlig nydelige bilder. Vakkert lys, vakre farger og flotte linjer. Jeg satt umiddelbart og lurte på om de ikke kunne være tatt på den moloen jeg kjørte ut på i månedsskiftet på vei fra Kiruna til Bod. Og det tror jeg jammen det er. Så artig! Skal se om jeg finner et bilde derfra og pludre litt rundt.
  Takk for flotte bilder og minnene de lokket fra :-)

  SvarSlett
 5. Du, Stein-Evert dette var bare helt fantastiske bilder. Liker svært godt etterbehandlingen din, men også komposisjonene. Nydelig!

  SvarSlett
 6. takk til dere alle 5 for svært hyggelig kommentar. Det var nesten med helsa som innsats denne turen. Grufullt glatt. Et søskenbarn av meg som gikk turen sammen med meg, med isbrodder, uttalte: "Stein-Evert, det her e jo som å gå tur med en gammel gubbe!"

  Ståle du får bla i arkivet ditt og se om det er samme sted. Neste gang får du ringe på så vi får treffes. Det hadde vært hyggelig. :)

  SvarSlett