lørdag 12. februar 2011

Gatefoto

Ett foto i uka, etter bestemt tema. "Gatefoto" denne gangen. Jeg har hatt kameraet med meg, og har gått ens ærend for å få et godt gatefoto. Ikke svarten! Skal jeg få det til i  Narvik må jeg antakelig låne bort kameraet. Men da er det jo ikke mitt bilde...
Ja ja, jeg har da et rikholdig arkiv. Ikke så oppfinnsomt å bruke et bilde jeg har brukt før, men....noen har kanskje ikke sett det tidligere. Noen har sett det, det vet jeg.
Bildet ble tatt lillejulaften i Sandnes, jeg ble fasinert av damen som sto på hjørnet med noen handleposer, og tastet på mobiltelefonen. "Kommer du og henter meg, er ferdighandlet?" Skrev hun kanskje...
Jeg liker bildet, håper du også gjør det. :)


10 kommentarer:

 1. Jeg liker selve bildet. Lyssettingen er flott med både gule, hvite og oransje farger kombinert med det svarte i figuren. Som jeg også kommenterte til Anne så er sjansen å ta et bilde av enten en røyker eller en mobilbruker utrolig stor i Norske gater merket jeg mens jeg var ut for shooting. Dette er også et bilde som setter fantasien i sving og man kan lage en historie rundt dette og det er en av de store muligheter innen streetphotography. Så der traff bildet midt i blinken.
  En liten minus er at bildet ikke er fersk tatt. Utfordringen er på en måte ikke å finne et gammelt bilde men å ta utfordringen og komme seg ut. Det bor folk i Narvik og de kommer seg nok ut i gata. Så bare å finne riktig sted og øyeblikk. :-)

  SvarSlett
 2. jeg må le..Kjempebra bilde!1Hun texter nok sikkert..kom og hent meg nu!!!!.hehehehhehe..Det hadde eg gjort hadde eg hatt en mann..hheh.Br bilde!:))

  Ja det er gøy å gå i gatene og bare pusle rundt..våren er sakte på innmarsj føler jeg...og mitt sinn erbedre...så herlig å kjenne den nye berusende våren som kommer!!Takk for fin kommentar hos meg..ja den båten er gammel og god..kjører sight seeing over fjorden..gamle beffen tro eg..Ha en fin fin kveld !!:))

  SvarSlett
 3. Takk for trivelig kommentar Jelrik.
  Ja jeg er enig i at det skulle vært et helt ferskt bilde. Men det jeg fikk på mine forsøk var ikke mye å legge ut. Så i steden for å ikke legge noe ut valgte jeg denne løsningen.
  Her i Narvik er det ennå mørketid, så det er ikke så greit å få til fotografering etter arbeidstid her ennå. :)

  SvarSlett
 4. Julestemning, juletrær, pakker, dama trenger skyss det er sikkert. Liker de varme tonene som gir en fin stemning her.
  Ser hvor hun står Stein-Evert :)

  SvarSlett
 5. Stemnigsfullt bilde, tatt i nuet. Likte lyset og "hendelsen" i bildet - Well done

  SvarSlett
 6. Flott gatebilde med flott lys, stemning og komposisjon!! Likte det veldig godt!! :-)

  SvarSlett
 7. Et flott bilde som formidler en avslappet stemning mens man venter på skyss. Riktig god helg:-)

  SvarSlett
 8. Flott løsning med mange elemter av dagens gatesamfunn i seg. Mobiltatsingen der hun står, handelen unnagjort og vel så det skal man dømme etter str på pakkenelikkene (; (; ;)
  kvelden er kommet og hun venter på skyss. Flotte herlige varme toner og Lys. Og av alle ting digger jeg den opplyste oransje veggen hun står ved, fordu den gir bildet så fin varme! Vel utført ukesoppdrag og løsning ;)

  SvarSlett
 9. Herlige gatebilde dette, der motiv, lys og stemning er kjempefint, og så er det fra Sandnes også jo. Ett gatebilde av en typsik hendelse vi ser ofte ute i det offentlige rom,. Synd det ikke er tatt denne uka, siden grunnprinsippet til X/52 er nettopp at bildet skal tas samme uka, men gatebildet var kjempebra for det da ;)

  SvarSlett
 10. Deilig bilde! Leste først ikke bildeteksten, så jeg tenket: "Nå har'n juka, gitt!" :-D Men det gjør ikke bildet noe dårligere at det ikke er tatt nå. Flott lys, flott stemning, velkjent situasjon. Og juletrærne i bakgrunnen ga en ekstra koloritt til bildet :-) Bra"jukse"løsning ;-)

  SvarSlett