søndag 16. januar 2011

Langhelg på hytta

Har hatt langhelg på hytta. Den tynne delen av meg skriker jo etter å komme ut, og det betyr at jeg må få bort noe av laminatet jeg sliter med. (Uttrykket har jeg lånt av en kollega, bare det at ho fikk den tynne delen av henne til å ti stille med en bit sjokolade). Dermed ble det et par skiturer, og fottur med kamera og stativ. Ikke så godt lys nordpå enda, men nå er det ikke lenge til sola kommer frem. En god del rim var det imidlertid, og det ble på kryping og åling  for å komme i rette vinkler. 
Her er noe av det jeg fikk til.








12 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Likte spesielt bilde 3.

  SvarSlett
 2. Jeg ler og ler når jeg leser tekstene din, og dem gir meg lyst til å gi deg en lang varm klem, for mennensker med en liten posjon selvironi er bare så hærlig, liker det Stein-Evert.

  Bildene var jo bare helt fantastisk, lyset en ser over fjellene der, må være en fantastisk plass å ha hytte, der en kan hente krefter og koble litt av, heldige du :-)

  SvarSlett
 3. Ja helt fantastisk!!misunner deg!!!

  tusen Takk for en flott foto opplevelse!!

  SvarSlett
 4. Skal si du har flotte motiver å velge mellom - ser frem til enda flere flotte bilder fra hytta, og andre steder ... - well done

  SvarSlett
 5. Flotte bilder. likte spesielt det strået med krystallene på :)

  SvarSlett
 6. Elsker alle bildene. en smule misunnelig på nærmiljøet ditt,...kjenner det smitter i knipse fingeren når jeg ser disse vakre bildene!!!!Lys, motiv , tekst helhet= helt perfecto;O) LIKE!!!

  Klem Meg;O)

  SvarSlett
 7. Takk til alle dere for kjempehyggelige kommentarer. Det gleder og varmer. :)

  SvarSlett
 8. Veldig fine bilder av vinteren :-)

  SvarSlett
 9. God tekst du innleder med her :) Og visst må det litt krabbing og åling til for å skyte det rette noen ganger, alt kan ikke skytes fra hofta :) Og blink har du skutt, mange fine bilder fra og i et nydelig landskap.

  SvarSlett
 10. Ja vi holder på med litt forskjellige sjangre du og jeg for tiden, her var det flere bilder som var en ren nytelse for øyet og sikkert deilig å være ute å fotografere i steden for å holde på inne i et lite studio, flotte bilder:))

  SvarSlett
 11. linjer, lys og toner gjør bildene svært behagelige, well done!!

  SvarSlett