søndag 26. desember 2010

Sett i Sandnes

Under julefeiring i Sandnes har jeg sett ett og annet. Man er jo så nysgjerrig, øyan drar seg over det meste man passerer. Så stopper jeg opp og tar bilder, og turkammeratene er plutselig langt foran.
Ja ja, sånt skal det være. Her er noe av det jeg har sett.

8 kommentarer:

 1. GOD JUL!! roper trønderkjærringa, roper hæyt for å nå helt frem til Sandnes :-) Jammen har dere vinter dere også, vintervakket og en hvit jul.

  Her har vi jamme hatt sånn til kulde at der er først de siste dager en har hatt mot og tæl nok til å snike seg over dørstokken med sitt kamera. Men nå har tempen steget til rundt minus 10 og en bare må få sett og bevege seg mellom hvert måltid.

  Flotte detaljbilder du viser fra byen, heldig du som kan gå sånn gatelangs å fange motiver, på landsbygda her går en jo bare i skogen og sparker i kongler langs gamle skogsveier, he he Neida, veien til Trondheim er kort kort.

  Ha fortsatt fine romjulsdager kjære venn. Anneklem

  SvarSlett
 2. Trevligt att få följa med i Sandnes. Önskar dig ett fint slut på året!

  Allt gott!

  SvarSlett
 3. Skulle gjerne vært med på fototreff i morra, men hverdagen kommer i veien. Men spennende å se hvordan du foreviger "mine" steder.

  SvarSlett
 4. Enkelte av bildene her fikk jo nesten frem vårfølelsen, men det er sikkert bare fordi jeg gleder meg sånn til den.

  Bildet av de - sikkert blåfrosne - endene i kontrast mot bebyggelsen i bakgrunnen og en snøbyge mellom var ordentlig fint.

  Du må heller be turkameratene dine slakke litt av på farta. Man kan ikke bli kvitt alt juleflesk når man har med seg en med kamera:-)

  SvarSlett
 5. Jeg er svak for svaner.. da gjerne litt spesielle bilder og det synes jeg det første her er.. det ser ut som et maleri!! Så vakkert.

  Ønsker deg og dine en fortsatt God Jul og et Godt Nytt År.
  Klem fra Sørlandet:-)

  SvarSlett
 6. Bildene dine er denne gangen så forskjellige at det er vanskelig å velge en favoritt. Alle er fine på sin måte, men jeg fallt mest for nummer 7. Komposisjonen, , uttrykkett, historien, lyset, fargene, ... you name it - I like it

  Well done

  SvarSlett
 7. Stein-Evert, alle innleggene dine fra Sandnes og Sandvedparken er utrolig gøy å se. Du har fanget så mye spennende og det å se byen jeg bor i gjennom dine øyne gjør den annerledes. Den er kjent, men samtidig blir den ny fordi du ser helt andre ting enn jeg ser rundt meg. Hærlige detaljer, flotte motiver og stemningsfulle bilder. Like a lot;O) Takk for at du delte link med meg. Dette var morro;O))) Stavanger bilder next;O)

  SvarSlett