tirsdag 14. desember 2010

Bildevakkert snølandskap

Etter at Ballangen Energi oppfordret hytteeierne å sjekke hytter som har kjøleskap og fryseboks pga mange timers strømstans, dro jeg utover. Ikke mulig å kjøre opp til hytta pga snøen. I tillegg har det vært fuktig snø som falt for noen dager siden, trærne sleit med tyngda av snøen, og delvis sperret veien opp.
Traff også på husnissen vår, Hektor. Skjønner ikke helt hva han gjorde så lang fra heimen vår, 7 mil unna,.....Men det er vel man han som med Vår Herre sjøl, han har mange å se til.....

10 kommentarer:

 1. Sååå flotte bilder!!

  Dere har det virkeligt vakkert på hytten deres!!

  Koselig nisse også :)))

  SvarSlett
 2. For et sted å ha hytte Stein-Evert, for en utsikt. Her har du nok mange gode dager.
  Eventyrlige bilder!!!

  SvarSlett
 3. Stemningsfulle og flotte vinterbilde Stein-Evert!!! :)

  SvarSlett
 4. Så pent det var der når alt var pakket inn i snøen, blir som gå tur i eventyrland det. Og Hektor har nok litt mye å gjøre nå for tiden, og mer blr det i dagene som kommer :) Kjempefin bildeserie, lekker plass dere har hytte på!

  SvarSlett
 5. Takk til dere alle fire for hyggelig og fin tilbakemelding.
  Plassen er aldeles praktfull, og vi nyter den hele året såfremt vi har mulighet.
  Hektor på sin side, ja han har en del å gjøre. Han er et begrep som nå er godt og vel 25 år, eller mer. Ingen jul uten at Hektor er innom, gjerne tidlig i desember første gang. Og det er han. Stor stas for barnebarn. Og de voksne og for den saks skyld. Mye fliring når lappene skal leses, der han står og må håndtere gaveutdeling uten sine progressive briller.

  SvarSlett
 6. These are wonderful photographs

  SvarSlett
 7. Oh härliga stämningsbilder !

  SvarSlett
 8. Ler over progressive briller her hos deg, men bildene var flotte!! skalsi dere har masse sne dere å ja :-)

  SvarSlett
 9. Eventyrlig, og såå koseligt. Her ville jeg innmari gjerne feiret hver eneste jul! (men hector, er det figuren på nederste bilde eller en egen betegnelse på julenissen?;O) Litt uvitende ang hector;O)

  Ønsker deg en sper helg, god klem fra Line;O)

  SvarSlett
 10. Takk for koselig hilsen Line.
  Hector er vår husnisse. Han har nå levd i familien og ungenes bevissthet i godt og vel 25 år. Nå er det barnebarna som nyter godt av han.

  SvarSlett