tirsdag 14. september 2010

HDR på Langstranda

Har en sønn som har fått interesse for foto, og her en kveld dro vi  litt utenfor Narvik for å ta kveldsbilder. Det blei innføring i hdr, og  selvfølgelig tok jeg noen bilder selv også.

9 kommentarer:

 1. Flotte bilder. Det første bildet blir man rett og slett dratt inn i.

  Ha en fin kveld.

  Berit.

  SvarSlett
 2. Dette er HDR slik det skal gjøres. Du beveger deg innenfor grensen av hvor mye man tåler og hvor mye som blir for lite. Et vakkert sted blir enda vakrere.

  SvarSlett
 3. Takk skal du ha Geir. Hyggelig at du liker det.
  HDR er vel noe man ikke blir helt enig om. Det jeg blant annet liker med teknikken er alle variasjonene man kan få. Fra naturtro til rene eventyrbilder. Jeg har mest sans for denne varianten. Men er absolutt ikke fremmed for andre. Spørsmålet er vel hva jeg vil med det ferdige produktet.

  SvarSlett
 4. Nydelig. Blir fristet til å prøve dette selv,.hittil har jeg ikke turt å begi meg inn på det, så mye annet som skal læres,..men med et så vakkert resultat må jeg si jeg får mer og mer sansen for HDR! Dette var virkleig nydeligt. Som Berit sier om bilde 1,.som man blir dratt inn i det. Meget bra!

  Line;O)

  SvarSlett
 5. Hyggelig sagt Line.
  Du skal bare prøve ut teknikken. Den er ikke vanskelig. Du trenger et stødig stativ og snorutløser/trådløs utløser.
  Minimum 3 eksponeringer. Jeg pleier som regel å ta 5, blenderprioritert innstilling, for å få dybde bruker jeg mellom f8 og f11.
  3 eksponeringer kan PS takle, ellers er photomatix et mye brukt program.

  SvarSlett
 6. Eventyrlig vakre bilder - Well done

  SvarSlett
 7. Nydelig stemning og flotte landskapsbilder Stein-Evert :)

  SvarSlett
 8. Takk til dere begge, Tommy og Anne.

  SvarSlett